Obrim el Club de Mames

Inici » Obrim el Club de Mames

La maternitat és enriquidora i esgotadora a parts iguals, està plena d’alegries i de complicitats, però també d’inseguretats i de conflictes. La maternitat és moltes coses i totes molt contradictòries. Si ets mare d’adolescents o joves, apunta’t al “Club de Mames”! Perquè compartir els neguits i els dubtes és una oportunitat per convertir-los en fortaleses i aprenentatges.

El dijous 24 de febrer de 18h a 20h realitzarem la primera sessió del “Club de Mames” d’aquest any 2022, un punt de trobada mensual i gratuït de mares d’adolescents i joves. Organitzat pel programa Let’s Chat, tractarem temes d’interès entorn a l’educació i les relacions amb els nostres fills i filles, amb l’acompanyament de professionals expertes en joventut i prevenció.

El Club de Mares pretén consolidar-se com a una xarxa autogestionada de suport i sororitat entre mares d’adolescents i joves. A més de facilitar un espai segur on compartir, debatre i plantejar dubtes sobre les realitats viscudes amb els fills i filles, i de proporcionar estratègies per tal de millorar les relacions familiars, també vol constituir-se com a un entorn de suport entre iguals, des d’on poder gaudir d’altres experiències compartides.

Les sessions es duran a terme presencialment a la seu d’ATRA a Barcelona, ubicada al carrer c/ Gran de Gràcia 239, 1r 1a. Per a més informació i inscripcions podeu trucar o escriure un WhatsApp al mòbil 673 974 725, o bé contactar-nos per correu electrònic a letschatjoves@grupatra.org.